Spirituel rådgivning

Heal Min Sjæl

Som spirituel rådgiver hjælper jeg dig videre, hvis du står fast på din vej. Jeg tilbyder hjælp til selv-healing og guidning inden for forskellige områder, bl.a. energiskift, mindset og hvordan man kommer ud af sine karmiske mønstre. 

Med vores samtale kan jeg hjælpe dig med at finde frem til dit fulde potentiale samt evnerne, som du besidder, men måske ikke har indset endnu. Spirituel rådgivning og guidning accelererer din personlige evolution og kan åbne op for en dybere, spirituel visdom, hvor du opnår at være til stede i livet med en nærhed, som er afslappende for sjælen.  Alt, hvad du ønsker kan komme: Livet er åbent. Tag for dig.

Spirituel rådgivning

Jeg kan tilbyde dig

Samtale

En spirituel rådgivning hos mig består af en telefonisk samtale. I gennem vores dialog tuner jeg ind på din energi og bruger min spirituelle erfaring. Du kan selv vælge, om en samtale skal vare en time, tre timer eller fem timer, hvor timeantallet på de sidste to muligheder bliver fordelt ud over hhv. tre og fem dage.

I vores samtale vil jeg også komme til at inddrage mine tarotkort, orakelkort og englekort – men kun, hvis du selv har mod på det. Det vil sige, at jeg kommer til at bruge alt, hvad jeg har af erfaringer og redskaber, til at kunne skabe den største klarhed for dig som overhovedet muligt.

Claircognizance

Til at guide dig benytter jeg mig af mine evner inden for claircognizance. Hvor clairvoyance betyder “klartseende” og hvor man ser ting og ånder, betyder claircognizance “klartvidende”, hvor jeg får nogle ting og viden ind, som jeg ikke ved, hvor jeg har fra. 

Claircognizance er altså en form for metafysisk sansning, hvor jeg ved noget uden at kunne give en fysisk eller logisk forklaring på, hvordan oplysningerne er kommet til mig. Når jeg dermed stiller ind på det givne menneske, får jeg beskeder fra universet til at guide, hjælpe og komme med redskaber til dig, så du kan opnå det, du søger og stræber efter. 

Parterapi

Med spirituel parterapi har du mulighed for at opnå indsigt og forståelse for, hvordan jeres parforhold fungerer, og hvor det kan forbedres. Lad spirituel parterapi få jer videre.

Hvis I som par er gået i stå og har en følelse af distance, kan parterapi være jeres vej ud på den anden side sammen. Styrket og forbedret og med en større forståelse af hinandens mønstre og energier. Jeg glæder mig til at høre fra dig eller jer begge to. Vi drøfter jeres situation, og det er her rejsen begynder. 

Clairaudience

Udover evner inden for claircognizance besidder jeg også evner inden for clairaudience, som betyder “klarthørende”. Jeg har dermed en medfødt evne og intuition, der fortæller mig ting – det er ikke en decideret stemme, der snakker til mig, men ting, jeg får fortalt, der ikke kan registreres af det fysiske øre.

Det er en klar intuitiv følelse, hvor jeg har evnen til at høre uafhængig af tid og rum. Jeg får derigennem beskeder fra universet om din sjæl og dine problematikker, når jeg stiller mig ind på dig. 

Energiskift

Hvis du står fast på din vej og har brug for hjælp til at komme ud af dine karmiske mønstre, er spirituel rådgivning en god måde at opnå klarhed, overblik og bevidsthed på. Det kan cleare dit mindset og få dig til at tænke positivt frem for negativt – og få dig til at tænke i nye baner, der er bedre for din sjæl. 

Hvis du står et sted i livet, hvor du føler, at du ikke kan komme videre, er du låst fast i det, der hedder karmiske mønstre. Selvom du prøver at komme videre, bliver du ved med at stå det samme sted, og din ting bliver ved med at gentage sig. Med en samtale kan jeg hjælpe dig med at finde frem til de muligheder og svar, så du kan komme ud af disse cirkler og bryde mønstret – og opnå den bedste version af dig selv.

Clairsentience

Evnen jeg også besidder, hedder clairsentience. Med den evne, opsamler jeg energier, det vil sige at jeg mærke energien hos mennesker, og de rum jeg går ind i (klartfølelende) Det er en sensitiv evne, hvor jeg opsamler energier, og med brug af mine andre evner kan jeg løfte energierne til at blive mere lyse og fredelige.

Vidste du at?
Vi alle besidder evner, men ikke alle er åbne overfor deres evner. Mange ved faktisk ikke at de besidder dem. Jeg kan give dig eksempler på hvordan nogen af evnerne fungere. Vi kan være stærkt intuitive, følsomme overfor energier og stemninger, høre, se, eller mærke ting, som er uforklarlige.

Står du fast på din vej?

Føler du dig låst i livet og mangler råd til, hvordan du kommer videre, kan spirituel rådgivning være vejen frem for dig. På den måde kan du få hjælp til at tænke i positive baner, få bedre overblik og være mere bevidst om din situation og hvordan det skal løses.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak, så du kan mærke, om energien er der, samt for at høre, om jeg kan hjælpe dig. Du kan kontakte mig på mail healminsjael@gmail.com. Jeg glæder mig til at høre fra dig og hjælpe dig videre i livet.