Par session

Heal min sjæl

En par session hos mig, forgår på den måde, at vi sammen finder frem til, hvor der er ubalance i forholdet, og hvad man kan gøre og ændre på. Jeg vil hjælpe jer med at se hvor mønsteret fejler. 

Vi kan nok alle blive enige om, at et parforhold ikke altid er rosenrødt. Men hvad vi ikke lægger mærke til, eller gør, er at se hvordan vi kan ændre på det, så vi kommer i harmoni med hinanden igen, hjælper hinanden og samarbejder om at nå et fælles mål, nemlig at skabe balance og glæde i forholdet. Det som oftest er galt i forholdet er at der er ubalance i kommunikation og mellem at give og modtage.

Par session

Jeg tilbyder

Når der er ubalance og man ikke kører på samme frekvens, så fungere det ikke ligeså godt. Hvad mener jeg med samme frekvens? Det jeg mener er, forstil dig en måle skala, som måler højde, hvis man ikke måler samme højde i skalaen, så dele man ikke samme frekvens, hvilket er enormt vigtigt i et forhold, for at det kan fungere.

Det vil sige, at den ene ikke må være højre på skalaen end den anden. Vi skal gøre lige meget for hinanden og kommunikere lige meget, for at måle samme højde i skalaen. Et parforhold handler om kompromis og om at hjælpe hinanden, og blive enige med hinanden, eller blive enige om at være uenige. 

Hvis dette ikke er tilfældet, vil vi opleve at blive uvenner, blive irriteret og til sidst ende med at bægret flyder over. Dette kan fører frem til at man ender med at gå fra hinanden.

En partner skal være ens bedste ven og ens samarbejdspartner, en man kan læne sig op af, få støtte af, få ros og kærlighed af, og ikke mindst blive accepteret af, for lige præcis den man er.

Det er ikke meningen at man i et forhold skal gøre hinanden kede af det.

Står du og din partner og har brug for hjælp i forholdet, så vil jeg mere end gerne hjælpe jer og give jer redskaber og klarhed. Intet er for stort eller småt.