Par session

Heal min sjæl

En par session hos mig, forgår på den måde, at vi sammen finder frem til, hvor der er ubalance i forholdet, og hvad man kan gøre og ændre på. Jeg vil hjælpe jer med at se hvor mønsteret fejler. 

Vi kan nok alle blive enige om, at et parforhold ikke altid er rosenrødt. Men hvad vi ikke lægger mærke til, eller gør, er at se hvordan vi kan ændre på det, så vi kommer i harmoni med hinanden igen, hjælper hinanden og samarbejder om at nå et fælles mål, nemlig at skabe balance og glæde i forholdet. Det som oftest er galt i forholdet er at der er ubalance i kommunikation og mellem at give og modtage.

Par session

Jeg tilbyder

Når der er ubalance i et forhold, ender det ofte med at ryge ud på et sidespor, hvor det er svært at finde vejen og harmonien igen. Her er en par session en god mulighed for at komme tilbage på banen. Jeg vil hjælpe jer med at se problematikkerne, og give jer rådgivning til, hvordan de kan løses. Der er altid mulighed for at komme tilbage til harmonien, hvis man arbejder sammen om det. Så står du og din partner og har brug for hjælp i forholdet, så vil jeg mere end gerne hjælpe jer og give jer redskaber og klarhed. Intet er for stort eller småt.