Om Heal Min Sjæl

Spirituel rådgivning

Mit navn er Cecilie. Jeg er 26 år og arbejder som spirituel rådgiver og coach.

I gennem min spirituelle rejse, som for alvor begyndte i 2018, er jeg blevet enormt bevidst om mine evner inden for spiritualiteten. Jeg har fra barnsben vidst, at jeg var anderledes, opført mig anderledes og tænkt anderledes.

Jeg er i årene blevet bevidst om, hvem jeg er og hvad jeg kan, og er fuldt erfarende med hvordan, jeg kan bruge mine evner til at hjælpe dig.

01.
Se lyset i mørket

Få accelereret din personlige udvikling gennem spirituel rådgivning og vejledning. Min guidning tager afsæt i livsglæde og at se lyset i mørket.

02.
Find din rette vej

Lad mig hjælpe dig med enkel og konkret guidning i forhold til specifikke områder i dit liv. Der er ingen spørgsmål, der er for store eller for små. 

03.
Håb og tro

Få hjælp til at tænke i positive baner, få bedre overblik og vær mere bevidst om din situation og hvordan den skal løses. Jeg står klar til at hjælpe dig videre i livet.

Clairvoyante evner

Spirituel rådgiver

Mine evner består af en stærk intuitiv følelse, en følelse og en hørelse, som opstår kraftigt, når jeg skal give beskeder videre. Det kan forklares på den måde, at jeg ikke ser eller hører ting med det fysiske øje eller øre, men med det psykiske øje, også kaldet det tredje øje. Det kan opstå ud af det blå, at jeg får beskeder, som skal gives videre, og derfor er det for mig det vigtigste arbejde, jeg har, da beskederne er/kan være livsændrende. Jeg har en stærk trang til at hjælpe menneskeligheden med at opnår sit fulde potentiale, så vi som mennesker kan leve i balance og med ro i sindet.

En kæmpe ting, som jeg har lært og uddannet mig i, er at forstå energier. Alt, hvad der forgår omkring os, er energi – DU er energi. Energier er en følsom ting, og man kan hurtigt drage sig ind i en energi, som giver én selvdestruktive tanker og følelser, energier, som kan være med til at skabe illusioner – og rent ud sagt gøre ens liv ret surt, så man går i stå og ikke kan komme videre. Man kan faktisk også påføre sig andres energier og tage dem til sig, som var det ens egen. Det er her, mit arbejde også kommer rigtig godt ind. Jeg er oplært i at forstå, hvordan energier fungerer og hænger sammen, både negative og positive, og hvordan du skifter dig selv fra en mørk energi over til en lys.

En anden ting, som jeg også er trænet i, er at hjælpe andre med at komme ud af deres karmiske mønstre: Et mønster, som bliver ved med at gentage sig, hvor man føler, man ikke kan komme videre – lidt som et hamsterhjul, hvor man bare kører i ring uden at komme videre. Jeg kan hjælpe dig med at gennemskue dine karmiske mønstre, som du har sat dig selv fast i. Her vil jeg hjælpe dig med at lave et skift og en transformation med dig selv.

Den sidste ting, som jeg også har evnen til – en ret vigtigt ting – er at hjælpe dig med at heale fra traumer, som du har måtte opleve i dit liv. Jeg har en Facebook-side og en Instagram-side, hvor jeg lægger guidning ud til selvhealing.

Følg mig på Facebook

for guidning til selvhealing

Følg mig på Instagram

for guidning til selvhealing